Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Felip Puig ha qualificat d’error històric l’actuació de l’equip de govern vilafranquí sobre l’AVE

Puig ha estat a l’estació de trens aquest matí acompanyat pels regidors convergents i el diputat vilafranquí Joan Raventós. El portaveu de CiU al parlament Felip Puig ha arribat en tren per comprovar l’estat del transport ferroviari a la comarca. Puig visita Vilafranca en el segon dia de campanya i ha qualificat l’actitud del tripartit envers la vila i la comarca de gandula.

Sobretot pel que fa a infraestructures i a desenvolupament. El portaveu creu que el pla territorial de la comarca s’ha fet a corre cuita i afirma que, si CiU guanya les eleccions de l’1 de novembre, el revisaran i el tornaran a sotmetre a consens. D’altra banda, des de CiU consideren que no es prenen les decisions que necessita la comarca: com ara acabar la C-15, exigir al govern central el desdoblament de la N-340 i evitar que s’apugin els peatges. Pel que fa al transport ferroviari, Puig ha qualificat l’actuació de l’equip de govern de l’ajuntament de Vilafranca d’error històric i de transcendència perquè, segons diu, s’ha perdut una oportunitat històrica per tenir un bon nus de comunicació ferroviària a la capital de comarca i que hi hagi una integració i remodelació urbana adequada.

 

Puig defensava al costat dels regidors convergents de l’ajuntament de Vilafranca que aquesta infraestructura no permetrà millorar la freqüència de trens ni la comunicació de la comarca amb altres zones. I també ha afirmat que tot això és degut a la coincidència de color polític en les diverses administracions.

 

Felip Puig passa avui el dia a Vilafranca i a la comarca. Visitarà Santa Fe per veure la situació de la ©-15 i la zona industrial dels Monjos i, a la tarda, tornarà a Vilafranca a l’estand que han instal·lat els convergents a la Rambla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: