Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es construirà una nova promoció d’habitatge públic a l’Avinguda de Cal Rubió, als Monjos

El nou bloc tindrà 38 habitatges i un local comercial. En aquests moments, és a punt de sortir a licitació i està previst que es comenci a construir en breu. Aquesta nova promoció es construirà a l’Avinguda de Cal Rubió, al costat d’un altre edifici de característiques similars que es va inaugurar aquest estiu.

Aquest és un dels compromisos assolits en la reunió mantinguda la setmana passada entre el director General d’Habitatge de la Generalitat, Joaquim Gascó, i l’alcalde de Santa Margarida i els Monjos, Jordi Girona.

A la reunió s’ha abordat també l’estat de la promoció d’habitatges que s’ha de construir a la Plaça de la Pau i que en el projecte final inclou la creació de 40 pisos tutelats per a gent gran amb locals comercials i places d’aparcament, així com un Centre de Dia. En aquests moments s’està acabant de redactar el projecte, i les obres podrien començar dins l’any 2007.

Gascó també ha anunciat la propera signatura d’un conveni amb l’INCASOL per una nova promoció pública d’una vintena d’habitatges de pisos de lloguer, a l’Avinguda de Cal Salines. Els pisos s’ubicaran en un solar de 1.900 metres quadrats, de titularitat municipal, i seran gestionats pel mateix Incasol i l’Ajuntament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: