Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

En motiu del desè aniversari del Casal de la dona i del pla per la Igualtat s’inicia la seva revisió

En motiu del desè aniversari de la posada en funcionament del pla aquest cap de setmana s’ha produït la primera de les jornades de revisió i reflexió d’aquesta iniciativa. Un grup de 25 dones es reunien ahir per tal de crear equips de treball i posar al dia els preceptes pels quals es va crear aquest pla.

El pla per la igualtat es va iniciar ara fa deu anys des de l’ajuntament, el casal de la dona i diversos col·lectius de dones per treballar a favor de la igualtat de la dona, ja sigui en l’àmbit laboral o personal i social.

En aquesta primera sessió i començant per les bases s’ha reformulat i revisat què és i quins són els objectius el pla per la igualtat i també del casal de la dona. Aquest primer anàlisi estableix quina és la situació del col·lectiu femení a la vila i la comarca.

El document resultat d’aquestes reunions es preveu tenir finalitzat durant la primavera del 2007. Per altra banda també s’han programat els cursos per aquesta tardor. Cursos d’autoestima i confiança, de català així com tallers que afavoreixin la relació entre el col·lectiu femení ja es troben en funcionament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: