Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots assagen el tres de nou amb folre i el cinc de vuit

A l’assaig de divendres passat, els de la camisa vermella van començar la preparació que els ha de permetre intentar el tres de nou amb folre, el proper 29 d’octubre.

Durant l’assaig es va poder començar a preparar l’estructura del tronc que ha de completar aquest intent. Si bé la pinya era justa en efectius, van poder pujar les primeres mans i els primers vents en el que es pot considerar com un clar intent d’apropament dels Xicots al seu objectiu més immediat. Les reaccions del castell van ser molt bones, la qual cosa fa preveure que d’ara a finals de mes els Xicots visquin unes setmanes de preparació molt intenses.

A més del tres de nou amb folre, els vermells estan fent proves del cinc de vuit. Al mateix assaig de divendres, els Xicots van tirar el cinc de set net fins a dosos. La prova va ser molt positiva, tot i que es va requerir de l’esforç de tot el tronc per descarregar-lo.

El cap de colla dels Xicots, Xavier Catasús, no vol tancar la porta a cap possibilitat de cara a la diada de la Verge del Roser. Per aquest motiu, fa una crida a tots els Xicots i afeccionats per tal que aquestes darreres setmanes no faltin als assaigs i així arribar a la diada del Roser amb la millor preparació possible. L’ objectiu és aconseguir arrodonir aquesta temporada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: