Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots assagen el tres de nou amb folre i del cinc de vuit a l’Arboç

Els Xicots van anar aquest passat divendres a assajar amb els Minyons de l’Arboç. L’assaig va servir per que ambdues colles poguéssin treballar a consciència les seves construccions de cara a la imminent diada del Roser aquest diumenge.

Així, mentre els Minyons van assajar els troncs de castells de vuit, els Xicots van poder fer diferents proves dels seus més immediats objectius. Per una banda es van fer dues proves del tres de nou amb folre. Si bé no van pujar els laterals al folre, en la primera prova els quints van pujar fins a les esquenes dels quarts, i en la segona prova els quints van poder col·locar-se fent petit el sostre del local d’assaig dels Minyons. També es van fer proves del cinc de vuit. Aquesta prova va permetre posar quints a aquest castell, i va donar molt bones sensacions als Xicots que van gaudir d’una bona pinya en tot moment, cosa que va facilitar el treball a les primeres mans i va permetre fer-se una idea de com es treballaria si diumenge els vilafranquins es decidissin a portar el cinc de vuit a plaça. Els Xicots demanen a tots els afeccionats i afeccionades del Penedès que aquest divendres s’acostin a Cal Noi-Noi a fer-los un cop de mà per preparar el darrer assaig previ a la Diada del Roser. Els Xicots estan convençuts de poder assolir aquest castell a Vilafranca sempre i quan l’assaig de divendres sigui satisfactori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: