Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els veïns de la Bleda es reuneixen amb l’ alcalde i els tècnics del projecte de reparcel.lació

Continuant amb el procés d’aturar el projecte d’urbanització imposat per l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, l’Associació de veïns afectats per la Parcel·lació de la Zona Urbana de La Bleda es reuneixen, acompanyats del seu equip jurídic, avui, amb l’alcalde i els equips tècnics que han redactat el projecte de reparcel·lació.

L’objectiu de la reunió és sotmetre el projecte a debat i arribar a un acord per canviar el model urbanístic que es vol aplicar a La Bleda, valorant altres alternatives molt menys agressives pel barri i econòmicament més viables pels veïns.

Paral·lelament, i amb l’objectiu d’obtenir el suport polític de les diferents forces polítiques presents a l’ajuntament, s’ha lliurat una moció a tots els grups per tal que la portin al ple del 26 d’octubre, on s’insta a parar aquesta parcel·lació i es recomana reiniciar un procés que sigui més proper a la voluntat dels veïns i més econòmic.

Per això, novament es torna a convocar a tots els veïns a fer acte de presència en aquest ple, de forma cívica i silenciosa, per fer palès una vegada més el rebuig de la majoria dels veïns de La Bleda a aquest pla d’urbanització.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: