Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC denuncia que CIU no convoca el ple d’octubre per evitar el debat de la Bleda

El PSC de Sant Martí Sarroca afirma que Ramon Carbó i el grup de CIU no volien que es parlés de la seva prepotent i mala gestió en el procés de reparcel.lació de la Bleda el dia que tocava celebrar ple ordinari, és a dir aquest dijous.

Per aquesta sessió, el col·lectiu de veïns de la Bleda havia fet arribar als tres grups municipals una proposta de moció, plantejant la paralització del projecte, demanant que es promogui un procés de participació i informació i incorporant les modificacions acordades en la proposta del POUM que s’està tramitant.

Segons els socialistes, el ple no se celebra perquè CIU pensa tirar pel dret i aprovar definitivament la reparcel.lació, però no vol que els veïns detectin aquesta decisió abans de les eleccions per por de perdre vots a la Bleda.

Els socialistes adverteixen que la decisió que es prengui amb la reparcel.lació farà definitiu tot el procés i, sobretot, impossibilitarà qualsevol rectificació.

Finalment, els socialistes de Sant Martí volen pensar que la no celebració del ple quan toca, no té el vist-i-plau d’ERC.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: