Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El projecte de nova urbanització del carrer Sant Pere de Sant Pere Molanta prioritza els vianants

La Junta de Govern de l’Ajuntament d’Olèrdola ha aprovat el projecte de nova urbanització del carrer Sant Pere i n’ha tret les obres a licitació pública. La principal característica del projecte és la reforma completa del vial i de les voreres del carrer, contemplant-se una plataforma única que prioritzarà els vianants.

 El projecte, aprovat després que s’exposés als veïns, comporta que la circulació al carrer estigui limitada als vehicles dels veïns i inclou la prohibició d’aparcar, llevat de l’estacionament temporal per càrrega i descarrega. Segons l’alcalde, Josep Tort, l’objectiu és que aquest carrer de Sant Pere Molanta passi a ser zona de vianants i es resolguin de manera definitiva els problemes de circulació i d’aparcament. Per guanyar aquest espai de passeig de qualitat, al llarg del carrer s’instal·larà mobiliari urbà, amb bancs que incorporaran jardineres.

Les obres tenen un pressupost de 110.000 euros i la previsió és que es puguin iniciar abans d’acabar l’any, per poder estar completades durant el primer semestre de l’any que ve.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: