Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP proposa rebaixes fiscals i ajuts als emprenedors per potenciar l’economia

La candidata penedesenca del PP, Dolors Montserrat, ha estat aquesta tarda a Vilafranca per tal de presentar les propostes econòmiques de la seva formació de cara a les properes eleccions al Parlament. Montserrat ha apuntat que el PP vol sentit comú també en les qüestions econòmiques que han de fer avançar el país.

Les principals propostes fan referència a desenvolupar un estatut per a les empreses familiars; importants rebaixes fiscals i un suport decidit per el desenvolupament de la petita i mitjana empresa, amb borses d’ajuts.

 

A nivell local la representant de la candidatura popular destacava diverses qüestions que volien potenciar des del PP. Així, a banda de reclamar que els projectes del nou Museu del Vi de Vilafranca i el de la Casa del Cava de Sant Sadurní comptin amb suport de les administracions catalana i estatal; els populars consideren que és important per el desenvolupament econòmic de la comarca l’existència d’un centre de la UNED a Vilafranca i sobre tot la potenciació de l’escola oficial d’idiomes.

 

Altres propostes a nivell general que destacaven des del PP feien referència a potenciar la contractació de treballadors immigrants en origen; suprimir el recàrrec sobre la benzina que el tripartit va implantar per ajudar la sanitat i que des del seu punt de vista no ha servit per res; i incrementar les deduccions en concepte de lloguer de l’habitatge.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: