Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Govern destinarà més de 3 milions d’euros per la nova escola Sant Domènceh de la Ràpita

El Govern destinarà un total de 105 milions d’euros a obres de construcció, ampliació, adequació o remodelació d’onze Instituts d’Educació Secundària i vint centres d’educació infantil i primària a diverses localitats d’arreu de Catalunya.

Aquestes actuacions seran finançades a càrrec dels pressupostos de l’Institut Català de Finances i efectuades per GISA. En relació a l’Alt Penedès aquesta partida contempla la construcció del CEIP Sant Domènec – Santa Margarida i els Monjos, substitució de l’edifici existent per un de nou amb capacitat per a una línia d’educació infantil i primària, per un import de 3.200.000 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: