Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal i el Kubrick engeguen una campanya per potenciar el consum de cinema

El cinemes Casal i Kubrick engeguen una campanya per potenciar el cinema a Vilafranca. Consistirà en regalar una entrada per cada quatre comprades.

Ja fa quatre anys que els cinemes de Francesc Olivella i el del Casal mantenen una programació conjunta que ha quedat consolidada i que els seus responsables qualifiquen de programació homogènia i de qualitat. Ara, per primer cop a Vilafranca, els dos cinemes llencen un producte conjunt de comercialització. Consisteix en què quan els espectadors comprin quatre entrades juntes, en rebran una més de regal, a més d’una bossa de crispetes. Aquest producte té l’objectiu de que l’espectador estalviï a l’hora de consumir cinema a Vilafranca. La iniciativa es produeix a cinc setmanes del tancament de les sales del Bogart, ara que Vilafranca només disposa de dues sales. Malgrat tot, els responsables dels cinemes vilafranquins estan satisfets amb el funcionament i la programació d’aquestes darreres setmanes. Cada setmana hi ha hagut estrenes comercials simultànies de primer nivell i es preveu que segueixi sent així en endavant. Però no només volen limitar la programació habitual al cinema comercial, sinó també a pel·lícules de qualitat i destinades a un públic més minoritari. En qualsevol cas, tant Olivella com Casals remarquen que l’experiència està sent positiva fins ara. Tot i que cal tenir en compte que hi ha poc temps per veure les pel·lícules. La campanya per regalar una entrada per cada quatre té com a lema “Ara ja no tens excusa” i entrarà en funcionament de forma imminent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: