Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El camí que va de Sant Pau d’Ordal a Sant Sebastià dels Gorgs torna a ser transitable

L’Ajuntament de Subirats, amb la col·laboració amb el Departament d’Agricultura de la Generalitat, ha recuperat l’antic camí que va de Sant Pau d’Ordal a Sant Sebastià del Gorgs i continua fins La Granada. Aquest camí feia uns 30 anys que estava intransitable a causa d’uns aiguats que van produir una esllavissada molt gran.

Amb la recuperació d’ aquest camí, l’ Ajuntament de Subirats està recuperant progressivament el patrimoni de tots els veïns perquè considera que els camins són un patrimoni històric que cal recuperar i preservar.

Antoni Soler, alcalde de Subirats, ha destacat a la nostra emissora que la idea és destinar el camí als vianants, a les bicicletes i també als pagesos, que sovint havien de fer una gran volta per anar a les vinyes properes. Per Soler, cada camí té el seu servei i aquest està pensat per unir pobles.

Des de l’ ajuntament animen els veïns de Subirats a fer servir el nou camí i a cuidar-lo, al mateix temps que gaudeixen del seu paisatge i dels colors de les vinyes i del bosc de ribera.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: