Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Dotze professionals anglesos han participat a la XXIII edició del Cava & Penedès Wine Institut

Una dotzena d’ experts del comerç i la restauració del Regne Unit han conegut els vins i els caves Penedès, tant a nivell teòric com a través de degustacions i visites a les bodegues que patrocinen el curs.

Del 25 de setembre a l’1 d’octubre, els participants han visitat les bodegues de Miguel Torres, Jean Leon, Freixenet i Segura Viudas, on a banda de visitar les instal·lacions, han conegut els processos de producció i el.laboració dels vins i caves, així com la important producció de vins negres, a càrrec dels representants de les pròpies empreses a nivell enològic, tècnic i de comercialització.

Del programa, destaca el tast celebrat a la Masia La Torre del Gall a Sant Cugat Sesgarrigues, on van conèixer una àmplia selecció de vins i caves. Com ja és tradicional, també es va celebrar un sopar a la Confraria del Cava, on tots els participants van ser investits confrares de mèrit.

El curs va finalitzar amb un sopar de gala al restaurant Via Veneto de Barcelona on se’ls va entregar d’un diploma acreditatiu del Cava & Penedès Wine Institut.

A partir d’ara, els participants al curs es converteixen en perfectes ambaixadors del Penedès al Regne Unit, un dels principals països importadors de vi i de cava Penedès.

Aquest curs, de caràcter anual i formatiu, esta coordinat per UVIPE i compta amb el patrocini del COPCA .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: