Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU farà replantejar el Pla Director de l’Alt Penedès en cas d’assolir el govern de la Generalitat

El diputat vilafranquí de CiU, Joan Raventós ha fet aquesta afirmació en el transcurs d’una entrevista a Vilafranca TV.

Vilafranca TV va cloure divendres passat un cicle d’entrevistes que ha estat realitzant als candidats penedesencs a les properes eleccions catalanes. Divendres era el torn del diputat, Joan Raventós. En el transcurs de l’entrevista Raventós va parlar del Pla Director i critica el sistema que ha seguit el tripartit per la seva elaboració. En aquest sentit apunta que si CiU recupera el govern de la Generalitat farà revisar tot el procés que s’ha seguit en els darrers tres anys. Raventós recorda que el Pla Director va ser una iniciativa de CiU de l’anterior legislatura. Segons ha comentat el pla estava molt consenssuat i gairebé enllestit, però quan el tripartit es va instaurar al consell comarcal es va decidir iniciar-ne un de nou. El resultat no satisfà a convergència i Raventós destaca els motius principals.Joan Raventós també ha remarcat que l’actual Pla Director s’ha dissenyat des de Barcelona, prescindint de la gent de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: