Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bodegues Torres ha inaugurat una nova nau d’envelliment de brandy dedicada a Guadalajara

Mèxic s’ha convertit en el principal mercat del brandy de bodegues Torres. L’empresa vilafranquina exporta a aquest país llatinoamericà 780.000 caixes de brandy.

Aquesta relació comercial amb Mèxic va portar fa dos anys a establir una joint venture amb una empresa mexicana, Bodegas La Negrita, que permet a Torres exportar els seus productes a l’altra banda de l’Atlàntic i que també ha servit per arribar a un acord per la distribució a nivell europeu del tequila Estirpe, un producte d’alta qualitat. Per aquest motiu la inauguració de la nova nau d’envelliment de Brandy es va fer aquest dimecres passat amb la presència del còsul de Mèxic a Barcelona, d’una delegació de representants de l’empresa La Negrita i d’un grup de ranxeras. La nau ha suposat una inversió de 4’7 milions d’euros, té 1600 metres quadrats i una capacitat per 6500 barriques. Miquel Agustí Torres destaca que s’ha ampliat la capacitat amb un sistema d’estructures metàl.liques. L’increment de brandy de Torres a Mèxic ha arribat a superar fins i tot les vendes a l’Estat Espanyol. Un dels secrets de l’èxit de Torres a Mèxic ha estat la moda del que allà anomenen el “cubadiez”, que és una barreja de coca-cola amb Torres 10.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: