Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ana Pastor, ha estat avui al Penedès per defensar les seves postures en immigració

Ana Pastor ha participat en un acte a la seu del PP de Vilafranca on davant dels responsables polítics a la comarca, regidors i simpatitzats del seu partit, ha explicat les propostes que fan els populars en temes com ara la immigració, les polítiques familiars, la sanitat i l’educació.

Acompanyada també de la candidata penedesenca i presidenta del PP a les comarques de Barcelona, Dolors Montserrat, ha fet un repàs a algunes de les qüestions que des del seu punt de vista preocupen a la ciutadania catalana.

Entre les que Ana Pastor ha destacat hi ha la immigració, que des del PP demanen que es tracti de manera diferent. Així Pastor ha insistit en que cal que la immigració que arriba a l’estat espanyol i a Catalunya ho faci de manera més controlada i promovent la contractació en origen, lligant per tant immigració i feina.

 

Entre alguna de les propostes més concretes que ha presentat Pastor hi ha la creació d’una conselleria d’immigració del govern català que vetlli per els drets i deures dels immigrants.

D’altra banda la responsable de polítiques socials del PP ha parlat de la necessitat d’incentivar els ajuts i les polítiques per tal que les dones puguin tenir més oportunitats per conciliar la vida laboral i la familiar.

 

En aquest sentit ha denunciat que tant el govern de l’estat com el de la Generalitat han descuidat aquestes qüestions, i que algunes de les promeses que s’han fet no s’han vist per enlloc. Proposen fer més llars d’infants, incentivar les empreses que en tinguin, i augmentar els ajuts a les famílies amb fills.

 

Ana Pastor ha parlat també de la necessitat de millorar el sistema sanitari català, sobretot dotant-lo de més recursos, augmentat plantilles i reduint les llistes d’espera dels hospitals. Ha fet referència a que l’actual sistema sanitari difícilment pot absorbir més demandes, ja que es troba saturat. Una qüestió similar a la que des del punt de vista del PP succeeix en el mon de l’ensenyament.

Pastor lamentava també que gran part de la política catalana actual se centri en mantenir el PP lluny dels òrgans de govern, i que cal fer un esforç per tal de que els ciutadans recuperin la confiança en els polítics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: