Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca virtual inicia el curs amb algunes novetats

Vilafranca Virtual també ha iniciat el curs aquest setembre amb algunes novetats. Aquest curs s’explicarà, per exemple, com treure el màxim profit de les tecnologies de la llar.

Aquesta és una novetat per a aquest curs 2006- 2007 que s’ha engegat a Vilafranca Virtual. A més de la oferta habitual del centre, s’ensenyarà als participants com treure el màxim profit de les tecnologies que utilitzem habitualment, com ara el telèfon mòbil o les càmeres de fotos digitals. A banda d’això, el centre ha començat el curs amb els ensenyaments habituals de l’Aula d’Aprenentatges TIC. Per inscriure’s, només cal adreçar-se al segon pis de l’edifici de Vilafranca Virtual, a la plaça de la Verema. La formació que s’ofereix va des del reciclatge de coneixements fins a la introducció a aquest tipus de tecnologies. Els coneixements que es poden adquirir a l’Aula TIC són adreçats a tot tipus de persones a partir de 12 anys i, per això, des de Vilafranca Virtual, engresquen a tothom a inscriure’s i practicar amb les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Moltes de les persones que fan servir aquest servei s’inicien en el món de les tecnologies, altres exploren les possibilitats de comunicació del mitjà i molts han pogut crear el seu propi blog personal. A més d’aquests serveis, Vilafranca Virtual acull l’IDAP, el centre de suport de la UOC i l’Observatori de la Societat del Coneixement. Vilafranca Virtual funciona des de l’any 2001 per donar a conèixer les tecnologies de la informació i la comunicació. El centre també gestiona la xarxa de punts d’accés a internet de Vialfranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: