Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un vigilant de les obres de l’ AVE, a Castellet i la Gornal, ha mort a mans d’uns lladres

Ahir, poc abans de les 8 del matí, uns desconeguts van baixar d’una furgoneta o d’un camió que van aparcar a prop de la caseta de vigilància de les obres de l’ AVE, al terme de Castellet i la Gornal. Els lladres pretenien robar entre 3 i 4 bobines de cable de coure, que es venen al preu de 33 euros el metre o a 6 euros el quilo.

Al ser sorpresos per el vigilant, M. Amed A, veí de l’ Arboç, el van lligar i colpejar al cap fins al punt que li van provocar la mort.

A un quart de 9 del matí, un veí de la zona va trobar el cadàver i va trucar a la Guàrdia Civil que porta les investigacions del cas. De les diligències se n’ha fet càrrec el jutjat que ahir estava de guàrdia a Vilanova i la Geltrú.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: