Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ràdio Vilafranca i Vilafranca TV oferiran programes especials del concurs de castells de Tarragona

A partir de tres quarts de 10 del matí l’emissora municipal de Vilafranca, amb el cronista casteller Pep Ribes al capdavant, oferirà la retransmissió en directe del concurs de castells, amb els comentaris de l’expert Jaume Grau i el micròfon a peu de plaça de Joan Borràs.

Els afeccionats que es desplacin a Tarragona podran escoltar també aquesta transmissió perquè, com és habitual, s’oferirà una emissió especial dins la plaça al 90.1 de la freqüència modulada. Pel que fa a Vilafranca TV un equip especial es desplaça a Tarragona per editar un ampli resum de més de dues hores que s’emetrà a partir de les set de la tarda. A més el programa s’ofereix també a totes les televisions locals de Catalunya a través de la Xarxa de Televisions Locals que l’emetran a partir de les vuit del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: