Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

"Beckenbauer" de Jordi Casanovas està a les llibreries

Des de fa uns mesos es pot trobar a les llibreries l’obra Beckenbauer. El dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas és l’autor d’aquesta obra teatral que es va alçar l’any 2005 amb el premi de Teatre Ciutat d’Alcoi. El premi era, precisament la publicació de l’obra.

L’obra ha estat editada per Edicions 62 i ja fa un temps que es pot trobar a les llibreries. Beckenbauer és una sàtira àcida de la societat contemporània que tracta sobre la televisió escombraries i sobre altres mals de la manera de viure actual a través de la història de dos homes d’uns cinquanta anys, tal com explica el mateix autor Jordi Casanovas. L’obra va guanyar l’any 2005 el premi de teatre Ciutat d’Alcoi i el premi era, a banda d’una dotació econòmica, la publicació del llibre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: