Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Miquel Carrillo i Alba Castellví aniran al 16è lloc i al 57è respectivament a la candidatura d’ERC

El Consell Nacional d’Esquerra Republicana de Catalunya ha aprovat aquest estiu les llistes que configuraran la candidatura al Parlament de Catalunya per les eleccions del proper 1 de novembre.

Així doncs, entre els 85 membres que conformen la llista per Barcelona, Miquel Carrillo ocuparà el número 16, mentre que Alba Castellví anirà al 57. Els dos candidats de l’Alt Penedès van ser escollits el juliol passat per l’assemblea comarcal del partit. El diputat, Miquel Carrillo, ha destacat que el seu principal objectiu serà la defensa del Penedès, una defensa que es tradueix en la proposta d’una Vegueria Pròpia. Un altre dels objectius fonamentals a nivell comarcal per part dels republicans és la creació d’una oficina parlamentària que permeti a qualsevol ciutadà o entitat de la comarca posar-se en contacte amb el diputat d’Esquerra i parlar-hi personalment. El gelidenc Miquel Carrillo ja anava la posició 17 a les eleccions del 2003 i va entrar al Parlament el juny del 2005, després que diversos membres de la llista varen deixar de ser diputats per ocupar responsabilitats de govern. Per Alba Castellví, de Torrelavit, és la primera ocasió en que es presenta com a diputada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: