Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les festes de la Mercè arriben al Casal

Aquest cap de setmana se celebren les festes de la Mercè al Casal amb la presentació de les instal·lacions de Penedès Slot, com a novetat principal. La Societat acull a partir d’ara com a secció aquesta activitat relacionada amb els "scalextric".

Les festes de la Mercè són aquest cap de setmana i, per aquest motiu, el Casal està de festa. L’any del centenari, el Casal ja va canviar el format habitual de la festa, que es feia a la Rambla de Sant Francesc, a causa de les inclemències del temps. En aquesta ocasió, les atraccions s’instal·laran també a dins del teatre per evitar aquests problemes. D’altra banda es faran exhibicions de diverses seccions del Casal, com ara el judo o l’esgrima. A la tarda, també hi haurà la tradicional actuació dels Falcons de Vilafranca. Però aquestes festes de la Mercè compten amb novetats destacades. La principal és que el Casal acull una nova activitat dins les seves seccions, el Penedès Slot. Finalment, el Casal estrena diumenge la temporada de ball amb un ball exclusiu per als socis. Després d’aquesta primera sessió, els balls seran oberts a socis i a no socis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: