Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació Alexander von Humboldt d’Espanya celebra la XV trobada de l’entitat a Vilafranca

L’Associació científica Alexander von Humboldt d’Espanya, entitat que reuneix 240 becaris i premiats espanyols per aquesta associació d’origen alemany, celebrarà a Vilafranca la seva XV trobada anual que debatrà sobre la integració a la societat de la ciència i la tecnologia.

 

El president de l’associació, Santiago Echevarría, ha explicat que a l’Estat espanyol s’han de crear els canals perquè la comunicació entre la comunitat científica i el teixit social sigui efectiva. Precisament, la taula rodona del congrés, divendres a la tarda, tractarà la ciència des de les diferents dimensions social, educativa, social i periodística.

L’objectiu principal de l’associació Alexander von Humbdolt és fer divulgació, en l’àmbit de la investigació i de la docència, dels valors d’esperit humanista i llibertat de ciència. Alexander von Humboldt té becaris de tots els àmbits de la ciència, la cultura i la tecnologia.

El programa del congrés s’iniciarà dijous a la tarda, a 2/4 de 7, al Fòrum Berger Balaguer amb l’acte d’obertura que comptarà amb els parlaments de l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve; el vicepresident del Consell Superior d’Investigacions Científiques, Jose Manuel Fernández de Labastida; el cònsol de la República Federal d’Alemanya a Barcelona, Wolf Daerr; el president de Caixa Penedès, Josep Colomer; el president de l’associació Alexander von Humboldt, Santiago Echevarría, i el president del comitè organitzador del congrés, el vilafranquí Francisco José Baltà Calleja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: