Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde anima els vilafranquins a participar als assaigs de les dues colles i a anar al Concurs

Marcel Esteve fa una crida a la ciutadania perquè doni suport a les dues colles castelleres vilafranquines de cara a la propera convocatòria del concurs de castells de Tarragona, que tindrà lloc el diumenge dia 1 d’octubre. Esteve anima els vilafranquins a participar en els diferents assaigs de les colles i a participar de les actuacions a la plaça tarragonina, “amb la convicció de demostrar la nostra estimació pel fet casteller assolint els millors castells”.

Els Castellers de Vilafranca i els Xicots de Vilafranca ja estan fent els darrers preparatius per al concurs tarragoní. L’alcalde demana amb la publicació d’un BAN la participació ciutadana amb l’objectiu que els verds “continuïn liderant el món casteller” i que els Xicots se situïn “entre les millors colles”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: