Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament d’Olèrdola subvenciona un servei de taxi per afavorir el transport públic al municipi

Des d’aquest mes de setembre s’ha posat en marxa un nou servei de taxi subvencionat per l’Ajuntament d’Olèrdola que, en horari de matí i tarda, uneix Can Trabal, Sant Pere Molanta, Daltmar i Moja, amb Vilafranca. El preu del bitllet és d’un euro per trajecte des de les urbanitzacions i de 50 cèntims des de Moja i Sant Pere Molanta.

El suport a aquest transport col·lectiu subvencionat és una forma de concretar l’aposta de l’equip de govern de l’Ajuntament d’Olèrdola per posar mitjans que afavoreixin el transport públic, segons destaca l’alcalde, Josep Tort. Davant la dificultat d’obtenir compromisos d’ampliació de serveis per part de les empreses concessionàries de les línies de transport, el govern municipal va prendre la decisió de subvencionar el servei de taxi, que s’ofereix amb un vehicle de 7 places.

El taxi té previstes dues parades finals a Vilafranca, a l’Hospital i a la Plaça del Penedès, i dissabte només hi haurà servei pel matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: