Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La vilafranquina Laura Olivella fa de Patty al musical Grease que s’ha estrenat al teatre Victòria

La Laura Olivella de 29 anys ha aconseguit el paper després de superar un càsting al qual van concórrer més de 900 aspirants. Olivella treballa com a professora de jazz a l’ escola de la coreògrafa Coco Comín, a Barcelona, i anteriorment havia fet de professora de jazz i de gimnàstica durant molts anys, a Vilafranca. Aquest paper secundari a Grease és tot un somni per a la Laura que ja havia provat sort a càstings d’altres musicals, tant a Madrid com a Barcelona.

Quan la Laura es va assabentar que Ricard Reguant i Coco Comín preparaven una versió en castellà de Grease es va presentar i, segons ha explicat al magazín La Plaça, de bones a primeres Reguant ja li va demanar que es preparés el paper de la Patty.

El seu personatge és la capitana de les animadores de l’ institut i respon a la típica estètica nord-americana de jove rossa amb ulls blaus i una mica bleda, segons la Laura.

Olivella explica que disfruta molt donant classe, però que estava esperant que arribés la seva oportunitat en un musical. Tot i que havia ballat al Liceu, aquest és el paper més important que ha fet mai.

El personatge de la Patty implica cantar i ballar. La Laura no ha tingut cap problema amb les coreografies, que no són gaire difícils, però s’ha hagut de preparar a fons com a cantant. Encara que el seu personatge no té cap solo, està cantant durant les dues hores i mitja que dura el musical.

Grease estarà al teatre Victòria fins el 31 de gener però probablement prorrogaran fins al juliol, després la intenció és anar de gira per Espanya i l’ any vinent, estrenar a Madrid.

Això comportaria per a aquesta jove vilafranquina gairebé dos anys en un dels papers secundaris de Grease i es mostra molt il·lusionada.

 

La versió del musical Grease que signen Reguant i Comín és molt fidel a la pel·lícula, amb l’objectiu de fer passar una molt bona estona als espectadors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: