Dimecres, 7 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La subhasta del FIRART ha recaptat prop de 5.500 euros

La subhasta a benefici de la Festa Major de Vilafranca, que va anar a càrrec del periodista Gaspar Hernández, va adjudicar 37 de les 66 obres. La recaptació total ha estat de 5.428 euros, uns 1.400 euros menys que la de l’ any passat que va assolir el rècord. Així, la recaptació d’ aquest 2006 es converteix en la setena de la història, en ordre de recaptació.

L’ obra més ben pagada ha estat la del vilafranquí, August Rossell, que va sortir per 720 euros, en segon lloc va quedar el també vilafranquí Josep Lluís Andrade amb 390 euros. Uns altres vilafranquins, Lluís Masachs i Guillem Noya, van quedar empatats al tercer lloc del rànquing amb 300 euros cadascun.

Com és habitual, la subhasta coincidia amb l’ entrega de la 13ena edició del Concurs de Pintura Nadal Cava que ha guanyat Pep Quer, que havia guanyat el segon premi fa uns deu anys. El tercer premi del Concurs de Pintura Nadal Cava va ser per Daniel Casanovas que feia uns anys que no participava a l’ autoservei de pintura, però que ja havia guanyat el primer premi el 1994.Joana Travé va guanyar el segon premi.

 

La cloenda del 19è FIRART se celebrava per primera vegada al pati de l’ escola Estalella Graells i els seus promotors se senten molt satisfets amb el nou espai, que va acollir centenars de persones.

Quant a les vendes de l’ autoservei de pintura, afirmen que han estat més fluixes que l’ any passat però també han obert menys dies, en general doncs parlen de satisfacció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: