Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova escola de la Girada comença amb 25 infants de P3, ocupant un espai provisional al Cristòfor

L’inici de curs a Vilafranca ha servit també perquè es posi en marxa, tot i que de moment de manera provisional, el nou CEIP de la Girada. Ho ha fet en un espai que els ha cedit l’escola Cristòfor Mestre, a l’espera que s’acabi la construcció d’aquest nou centre al barri vilafranquí de la Girada, en la zona propera a l’Arxiu Comarcal.

La directora d’aquest nou centre escolar, Assutzena Miquel, comentava que les previsions son que el febrer es puguin traslladar els 25 alumnes de P3, i que el proper curs es pugui iniciar amb normalitat.

 

L’equipament es fa amb el mètode de construcció ràpida, i per tant tot fa pressuposar que els terminis es podran acomplir. Tot i això, de cara al proper curs s’ha de fer també tota la planificació del projecte educatiu i l’assignació de mestres. Actualment a banda de la directora només hi ha una parvulista.

Miquel es mostrava però satisfeta de com havia anat la primera inscripció d’alumnes al centre, ja que havien tingut una bona acollida entre les famílies i els volum de pre inscripcions les va sorprendre. Segons comenta, pot estar motivat per la demanda de servei a la zona, i també per el projecte que es va presentar.

 

La voluntat és que aquest nou centre educatiu a la Girada sigui una escola catalana integrada al país i valorant la cultura de l’esforç, amb un projecte educatiu que aposta per un aprenentatge no només actiu, sinó també receptiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: