Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La companyia de dansa Erre que erre obre la temporada de tardor a Cal Bolet amb Escupir en el Tiempo

Las Malqueridas/Creacions al Límit, en conveni amb el Patronat del Teatre Municipal Cal Bolet, presenten Escupir en el Tiempo, un espectacle dels Erre que Erre que parla de celebrar, del futur i dels secrets que encara queden per desvetllar. A partir de la trobada d’un grup de persones en una celebració, l’espectacle reflexiona sobre el pas del temps, el domini que volem fer-ne, l’entreteniment, la contemplació del temps que s’escola lentament… Un espectacle festiu i solemne alhora que inclou dansa, música i imatge.

Erre Que Erre és un col·lectiu de creadors i intèrprets que desenvolupen el seu treball a partir de la creació i l’experimentació de noves formes i concepcions de la dansa i el moviment.

Des del primer dia els membres de la companyia treballen en equip i incorporen per a cada espectacle els creadors més adients per tal de materialitzar les seves idees.

Escupir en el tiempo obrirà demà la temporada d’espectacles professionals de Cal Bolet, a les 9 del vespre. Els preus oscil·len entre els 6 i els 10 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: