Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Flyhard Theatre Company representa Andorra al Versus Teatre

Flyhard Theatre Company està portant a escena l’obra Andorra al Versus teatre de Barcelona. La companyia teatral, amb els vilafranquins Jordi Casanovas, Roser Blanch i Clara Cols, continuarà amb les representacions fins al 24 de setembre.

Andorra és una comèdia romàntica que es va estrenar el dia 22 d’agost al Versus Teatre de Barcelona. L’obra és un text del dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas que va ser premiat amb el Marquès de Bradomín de 2005. Andorra està dirigida pel mateix Jordi Casanovas i interpretada per Clara Cols, Sergio Matamala, Roser Blanch i Pablo Lammers i les representacions són de dimecres a diumenge a un quart de 9 de la nit fins al 24 de setembre. Andorra és una història molt fresca i jove, adient per aquestes setmanes d’estiu. Es basa en la història del Manu, un noi que no sap massa com tractar amb la gent que no coneix i que a vegades prejutja erròniament. Al voltant seu es va desenvolupant una història d’amor i desitjos, mentre intenta fer realitat un anhel que té des que era petit, visitar algun dia Andorra. L’obra està tenint èxit de públic i de crítica pel seu caràcter fresc i dinàmic. Jordi Casanovas explica quines són les característiques de la història. La combinació entre els moments dramàtics i els còmics és una de les claus de l’obra. Una combinació que té a veure amb els personatges. Els membres de la companyia esperen que el públic que els ha seguit als muntatges que han presentat a Vilafranca els vagi a veure al Versus. Encara hi ha temps fins al 24 de setembre. Ara estan preparant la representació de l’obra en versió en castellà per fer-la a Madrid i és probable que s’engegui una petita gira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: