Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots han descarregat el seu primer tres de vuit de la temporada, a Terrassa

La diada d’Emili Miró va comptar amb una bona actuació dels Xicots, que van actuar a costat dels Castellers de Terrassa i els Xiquets de Reus. Amb novetats en els troncs i amb l’assistència d’un nodrit grup de castellers, els vermells van poder fer una bona actuació que els va deixar un bon regust de boca i els va aixecar els ànims, tot esperant l’imminent Concurs de Castells de Tarragona.

En primera ronda, els Xicots van descarregar una torre de set, amb novetats a terços, que va ser executada amb una precisió milimètrica.

En segona ronda, els vermells van decidir-se pel tres de vuit, que també presentava canvis a terços i al pis de dosos, però no va donar cap problema per ser descarregat. La pujada va ser molt fina i tota la colla va demostrar un alt grau de concentració, un cop carregat el castell, i coincidint amb la sortida dels dosos, es van produir els moments de més tensió però les bones mides del castell i l’experiència dels Xicots en els darrers assaigs van permetre descarregar-lo.

Finalment, en tercera ronda, els vilafranquins van desmuntar dos intents de quatre de vuit i finalment, veient que era millor ajornar el carro gros, van descarregar un quatre de set amb agulla.

En ronda de pilars, els Xicots van descarregar un pilar de cinc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: