Dijous, 18 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El regidor de Cultura reconeix que la ballada del dia 29 no ha funcionat

Després de dos anys de ballada conjunta de tots els balls a la Plaça de la Vila, enguany es va optar per provar una nova fórmula. Únicament van entrar i ballar plegats el Drac i els Diables i la resta de balls van anar entrant un a un, a ritme de cercavila, i van ballar un únic ball, al mig de la plaça, tornant a sortir amb un ball de cercavila cap al carrer Indústria.

De tota manera, molts dels balls van optar per marxar a peu, quan acabaven el seu ball. Amb aquesta modalitat, els castells del dia 29 van començar a quarts de quatre de la tarda.

El regidor de Cultura, Joan Ríos, ha reconegut avui a Ràdio Vilafranca que la nova fórmula no ha funcionat i que caldrà continuar buscant solucions.

 

Ríos afirma que la cercavila del dia 29 no es modificarà perquè és la més esperada al tractar-se del primer dia, tot i que també s’allarga prop de dues hores, i que la solució passa per reformular l’ actuació a la plaça de la Vila dels diferents balls del seguici festamajorenc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: