Dissabte, 8 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president del PPC, Josep Piqué, veu difícil que es pugui abordar el tema de la Vegueria

El candidat a les properes eleccions al Parlament pel Partit Popular va fer una visita al Penedès per veure de a prop com evoluciona la verema.

En concret va visitar les caves Segura Viudas i el centre de recepció de raïm del Grup Freixenet, a Torrelavit, on va  ser rebut pel president del grup cavista de Sant Sadurní, Josep Lluís Bonet i per la presidenta provincial del PP, Dolors Montserrat, entre d’altres. Piqué ha fet unes declaracions emmarcades en la pre-campanya electoral del proper 1 de novembre i va anunciar que el seu partit centrarà el programa electoral en quatre eixos bàsics. La immigració, la seguretat ciutadana, l’accés a l’habitatge i l’economia. En relació al Penedès va fer referència a la vegueria pròpia, que el PP de l’Alt Penedès defensa obertament. Tot sembla indicar que la divisió en vegueries s’hauria de plantejar durant la propera legislatura. Josep Piquè va anunciar però que la divisió territorial de Catalunya s’hauria de fer per consens i ha dit que no veu clar que aquest consens sigui possible.Aprofitant la visita a unes caves la premsa comarcal també li va plantejar si caldria un suport específic per al sector, desprès de el que va passar en el procés de debat de l’estatut i el boicot al cava. Piqué va contestar que el millor que pot passar és que els polítics deixin treballar al sector. Desprès de les declaracions a la premsa Josep Piqué i la delegació del partit popular van visitat les instal.lacions de les caves Segura Viudas, i van veure l’evolució del procés de la verema i el premsat del raïm.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: