Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pla per la Igualtat de Vilafranca comença la programació de tardor el mes vinent

Des del Pla per la Igualtat de l’Ajuntament de Vilafranca s’ha editat un fulletó informatiu amb les propostes, serveis i activitats de tardor, coincidint amb els 30 anys d’història del moviment feminista. La programació contempla propostes relacionades amb l’autoestima i la confiança que continuen perquè tenen una elevada demanda, segons ha explicat la responsable del Pla per la Igualtat, Mariona Junyent.

Així, els dilluns a la tarda s’ha programat el curs d’autoestima ‘Confiança i seguretat personal’, a càrrec de la psicòloga Dolors Pedró, que es farà entre el 9 d’octubre i l’11 de desembre. També entre els mesos d’octubre i desembre, en sessions setmanals, es pot participar en els cursos i tallers de català bàsic, patchwork, estampació de roba i tècniques amb sorres, bijuteria i marroquineria. Entre l’11 d’octubre i el 13 de setembre, els dimecres quinzenalment, es desenvoluparà el seminari ‘On han estat les dones?’, dirigit per la historiadora Àngels Dalmau.

Totes aquestes propostes tenen un preu d’inscripció d’entre 20 i 25 euros i es fan al Casal de la Dona, excepte el taller d’estampació de roba i tècniques amb sorra que es fa al Centre Cívic Municipal de la plaça Dr. Bonet. El Casal de la Dona també acull altres cursos i tallers de puntes de coixí, labors, manualitats, esmalt, anglès i fa difusió de les propostes de l’associació Ginesta.

Les activitats d’ aquest trimestre es faran a la plaça Penedès per última vegada, perquè a partir de l’ any vinent el Casal es traslladarà a l’antiga VIRBEN, a la plaça de la Verema. El canvi d’ubicació també comportarà un canvi de nom i passarà a dir-se Casal de les Dones amb l’ objectiu de posar de manifest la pluralitat de les dones, segons Mariona Junyent.

 

Per a més informació o per inscriure’s a les activitats s’ha de contactar amb el Casal de la Dona, a la plaça Penedès, durant la setmana vinent.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: