Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El darrer cap de setmana de setembre Sant Cugat Sesgarrigues organitza la quarta Fira Mediambiental

La fira es farà els dies 29 i 30 de setembre i 1 d’octubre, i convertirà un any més al municipi de Sant Cugat en la capital ecològica del Penedès durant aquests dies. La Fira es va presentar a l’Ajuntament de Sant Cugat, que enguany ha participat més activament en la seva organització juntament amb “Amics de la Font del Cuscó”, l’entitat que ja la va impulsar fa quatre anys.

L’alcaldessa de Sant Cugat, Rosa Escala, destacava precisament aquest fet de la major implicació de l’ajuntament, per tal d’ajudar al manteniment en els propers anys de la Fira, i la bona sintonia i treball que s’ha fet amb l’associació “Amics de la Font del Cuscó”.

 

De fet la voluntat és mantenir el mateix model que ha funcionat molt bé aquests anys, i també és el que pot assumir el municipi. EN aquest sentit, des de “Amics de la font del Cuscó”, Eva Gallego comentava que es manté també l’esperit inicial de vetllar per el medi ambient i el consum sostenible.

La fira compta amb diverses exposicions, conferències, tallers i demostracions, que permeten tractar un ampli ventall de qüestions relacionades amb el mediambient. Seran uns 60 expositors que mostraran també algunes novetats, com ara els cotxes híbrids representats amb 3 marques diferents.

 

 

La fira obrirà portes el divendres 29 de setembre a les 8 del vespre a la planta baixa del Centre Cívic amb la inauguració de les diverses exposicions que es podran veure aquests tres dies. Dissabte, també a partir de la tarda, es faran les dues conferències, una per valorar el que s’ha pogut extreure del desastre nuclear de Txernòbil; i l’altra que tractarà sobre el consum eficient i estalvi d’energia a la llar.  

Diumenge al llarg de tot el dia hi haurà l’exposició de la fira de productes per al reciclatge, estalvi energètic, estalvi d’aigua i productes d’alimentació artesana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: