Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cantaor Miguel Poveda i cinc produccions de vilafranquins destaquen a la programació de Cal Bolet

Aquest divendres, el Teatre Municipal Cal Bolet engega la seva temporada d’espectacles professionals 2006-2007. La programació inclou 3 propostes teatrals, 3 de dansa, 2 de música, 1 de narració i els 3 espectacles per a infants de la Xarxa, a més d’altres actes i representacions organitzades per entitats diverses.

La característica principal de la programació d’aquesta tardor és la concentració de cinc propostes plenament professionals de ballarines, actors, actrius i músics de Vilafranca: dos espectacles teatrals de la Flyhard Theater Company, la companyia liderada per Jordi Casanovas; un espectacle de narració i música de Jordina Biosca, Lluís Giménez i Noemí Martínez; un nou espectacle de dansa de la companyia La Taimada d’Olga Álvarez i el concert de presentació del nou disc del Xavi Díaz Quintet.

El nom més destacat, però, d’aquesta tardor serà el del cantaor català Miguel Poveda i el mes desembre, Cal Bolet acollirà una de les obres de teatre que han sorprès durant la passada temporada, Mort Sobtada, una obra sobre el teatre i els conflictes personals.

D’altra banda, la dansa es consolida i es podran veure tres muntatges de dansa: Escupir en el Tiempo de la companyia Erre que Erre, Silenci: Projecte XXI, de La Taimada i Reconstrucció de Las Malqueridas.

 

<h2>La temporada teatral de tardor comen&ccedil;a amb una de les millores m&eacute;s esperades, la renovació de les butaques. Ara, Cal Bolet disposa d&rsquo;un aforament de 382 localitats distribu&iuml;des en tres plantes: 250 a la platea, 82 al primer pis i 50 al segon pis. </h2>Amb la instal&middot;lació de les noves butaques, les entrades de la majoria dels espectacles de la programació professional seran numerades. Es seguiran venent a trav&eacute;s del Telentrada de Caixa Catalunya, per&ograve; amb l&rsquo;avantatge de poder triar la localitat. Així, a m&eacute;s d&rsquo;estalviar cues a la taquilla, es podr&agrave; escollir on es vol seure amb diferents preus segons el seient, que aniran dels 15&euro; fins als 6&euro;.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: