Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença el curs sobre la Unió Europea

Ahir va començar el curs sobre la Unió Europea organitzat pel Servei de Relacions Europees de l’Ajuntament de Vilafranca. La resposta ha estat molt positiva, ja que s’han cobert les places amb escreix.

El curs tindrà lloc cada dimecres fins al 25 d’octubre a la Biblioteca Torras i Bages de dos quarts de vuit a les nou del vespre. Ahir tenia lloc la primera sessió i els participants van poder conèixer quins eren els objectius concrets del curs. La directora de la Biblioteca Montserrat Cantí i l’alcalde de Vilafranca Marcel Esteve van fer la seva intervenció com a inauguració del curs posant l’accent en la importància que té conèixer el procés de construcció d’Europa. Per tal d’entendre aquest procés, al curs s’explicarà què són i quines funcions tenen les institucions europees i com es desenvolupa el procés d’integració a Europa. El curs pretén, amb les intervencions de diferents ponents, proporcionar coneixements sobre la Unió Europea i la seva actualitat però, a més, informar la ciutadania sobre les seves conseqüències. La primera sessió va anar a càrrec de Joaquim Millan, secretari del Consell Català del Moviment Europeu, que va parlar de la Participació de la ciutadania i l’àmbit local en el procés d’integració.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: