Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ASEPEYO ha signat amb la Fundació Pro Penedès el conveni de col·laboració per participar en INSERIM

La signatura del conveni de col·laboració s’ha fet aquest matí a la seu de la Fundació pro Penedès, i forma part del seguit de suports que està recollint el projecte Inserim per tal de tirar endavant.

El cap de la zona Catalunya Sud d’ASEPEYO, Ricardo Airiz, comentava que la seva participació se centrarà en donar el màxim suport al projecte que serveix per ajudar a la inserció laboral de persones amb disminució.

 

La aportació que farà ASEPEYO és de moment econòmica, amb 2.600€, que serviran per ajudar a donar a conèixer el projecte arreu de la comarca.

En el mateix acte, la directora de la Fundació Pro Penedès, Gemma Sivill, ha comentat que el projecte inserim està obert a totes les persones amb algun tipus de disminució que tenen problemes per incorporar-se o reprendre la seva vida laboral.

 

Així mateix, s’han fet uns tríptics informatius del servei que ofereix Inserim per facilitar aquesta incorporació laboral de les persones amb qualsevol tipus de discapacitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: