Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest divendres comença un curs formatiu sobre les conductes de risc entre els joves

Convençuts que el tractament de les conductes de risc entre jovent i adolescents només pot abordar-se des d’un vessant multidisciplinar, el Patronat d’Esports i el Servei de Joventut de l’ ajuntament de Vilafranca, en col·laboració amb la Diputació, organitzen un curs de prevenció i detecció de conductes de risc per a joves. L’ objectiu del curs és formar el personal tècnic i el col·lectiu de monitors d’esport i de lleure que treballen amb els joves perquè actuïn com a agents de prevenció.

Segons el tècnic de joventut, Rubén Calvo, els monitors són la figura més clara i propera amb què compta el jovent en la seva pràctica esportiva i de lleure.

El curs, de 20 hores de durada, és gratuït i inclou una introducció teòrica i l’ aplicació pràctica corresponent, amb exemples i casos que es resoldran durant les sessions.

El programa del curs abordarà l’ agressivitat, l’ aïllament i el rebuig, la motivació, la relació amb els pares i mares, el consum de drogues, els trastorns alimentaris o el treball amb grups on hi ha infants i joves de cultures diferents.

El curs de prevenció i detecció de conductes de risc per a joves es farà els divendres, de dos quarts de 8 del vespre a 10 de la nit, i els dissabtes, de 10 del matí a 2 del migdia, a partir d’ aquest divendres i fins el 7 d’ octubre. El curs es fa a l’ Escorxador de Vilafranca.

Les inscripcions estan obertes fins demà passat i s’han de formalitzar al Patronat Municipal d’ Esports o al SIAJ.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: