Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Albert Coca va ser el guanyador de la Gala de Cantamania que es va fer a Vilaranca

JA fa alguns dies que es va enregistrar a la plaça de la vila de Vilafranca la sessió del programa Cantamania que es podrà veure avui en diferit per TV3, a partir de 2/4 de 9 del vespre.

En la gala hi van participar uns 25 concursants, tots ells amb ganes de passar una bona estona al mateix temps que provar sort. Finalment qui es va endur el triomf pel que fa a les cançons en català va ser Albert Coca, que va acabar interpretant una peça de Lluís Llach, tot i que ell volia fer-ne una de Sau. Coca lamenta que l’oferta de peces en català que hi ha al Cantamania és molt inferior a les que hi ha en castellà.

 

Un cop els qui s’havien apuntat prèviament van poder triar, es va mirar d’omplir una mica més la graella de participants amb noves incorporacions, i això va fer que la Gala s’iniciés més tard del que estava anunciat.

Albert Coca, juntament amb els qui van guanyar fent peces en castellà i anglès, participarà en la gala conjunta que es fa al lateral del Palau Sant Jordi per triar les poblacions finalistes del programa. Allà, Coca espera poder cantar una peça de Sau, tot i que no el Boig per tu.

 

Sigui com sigui, aquest vespre es podrà veure doncs el resum de la gala que es va fer a Vilafranca, i el proper dijous 7 de setembre la participació dels guanyadors en la gala que ha de possibilitar que Vilafranca passi a la final.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: