Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xena critica les ingerències de Labandera i diu al PSC que si estan molestos poden trencar el govern

El president del Consell Comarcal de l’ Alt Penedès, Ramon Xena, va tornar a parlar ahir del peatge de l’ autopista AP-7 i del Pla Director arran de les darreres crítiques del diputat socialista, Roberto Labandera. Segons Xena és intolerable que un diputat qüestioni la tasca i els acords de les institucions comarcals i a més creu que aquesta manera de fer, no ajuda a la convivència.

El republicà li recorda al socialista que no és cert que el Consell Comarcal no s’hagi pronunciat sobre la gratuïtat de l’ AP-7, ja que tant el Pla Director com les al·legacions presentades al desdoblament de la N-340 demanen una carretera amb sortides i entrades per millorar el trànsit comarcal i no pas una autovia lliure de peatge. I com s’ encarrega de recalcar, aquestes al·legacions han estat aprovades amb el vot del PSC.

Xena reitera que si som metropolitans des del 1995, com afirmen alguns socialistes, és una discriminació que els penedesencs hàgim de pagar peatge. D’ altra banda, a Labandera i al PSC els diu que si tant molestos se senten amb ell, sempre tenen l’ opció de trencar el govern comarcal.

 

El president del Consell Comarcal afirma que defensarà el seu càrrec i per tant, si l’ ens que presideix ha aprovat unes al·legacions les ha de defensar. Fins i tot afirma que no descarta, a títol personal, liderar una iniciativa perquè no pot ser que per anar a Barcelona s’hagi de pagar.

Quant a les crítiques de Roberto Labandera a la presència de Jordi Cuyàs en una roda de premsa on apostaven per la gratuïtat de l’ AP-7, li replica que no és un tècnic qualsevol sinó el gerent i que per tant, orgànicament és un càrrec polític.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: