Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Olèrdola reclama a Correus que compleixi les seves obligacions

Per unanimitat, el ple de l’Ajuntament d’Olèrdola, ha aprovat una moció que reclama a l’empresa pública Correus el compliment de les seves obligacions durant els mesos d’estiu. Segons l’alcalde d’Olèrdola, Josep Tort, aquesta situació, que també afecta altres pobles de la comarca, ja ha estat denunciada en el Consell d’Alcaldes de l’Alt Penedès i s’estan estudiant gestions conjuntes entre els ajuntaments afectats, la primera de les quals és l’aprovació de mocions en els plens municipals.

El ple també va comportar, amb el vot favorable de tots els grups, l’aprovació de convenis d’adhesió a la xarxa d’arxius municipals de la Diputació i a la xarxa local de consum, que actualitzen els acords amb l’ens provincials per prestar aquests serveis a Olèrdola. Durant el ple també es van procedir a introduir dues lleus modificacions formals en convenis urbanístics que s’incorporen a la documentació de l’aprovació provisional del POUM.

El portaveu del grup municipal de CiU, Pere Bertran, va lliurar un document sobre el porta a porta que serveix de base per a una recollida de signatures que, segons va dir, es va iniciar fa uns dies a Moja contra el nou sistema de recollida de brossa. El portaveu de CiU va afirmar que la nova recollida havia estat una “imposició”, va reclamar un estudi de costos i va proposar que s’implantés el model de contenidors marrons al carrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: