Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació de veïns de la Girada disposa d’un nou local

Divendres a la tarda, poc abans d’iniciar els actes de les festes del barri l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, acompanyat pel coordinador de l’àrea de benestar social, Ramon Xena, i altres membres de l’equip de govern, va fer el lliurament de les claus del nou local a la junta de l’associació de veïns de La Girada, presidida per Elisabeth Olmos.

Abans del lliurament es va fer una visita a aquest nou local situat a la Rambla de la Girada 15-19, que tot just està acabat de construir. Es tracta d’un local de propietat municipal que podrà substituït l’antiga seu de l’associació de veïns, que era de lloguer i molt més petita. En els parlaments Marcel Esteve va destacar les dimensions del nou local, de 250 metres quadrats, que ha de permetre obrir l’associació a les entitats del barri.La presidenta a l’associació veïnal va agrair l’esforç municipal i va destacar que el local suposarà un canvi important. L’espai de la nova seu de l’associació de veïns permetrà fer més activitats. L’associació va rebre divendres les claus del local i ara els seus objectius passen per equipar-lo i adequar-lo, per tal de poder fer-ne una inauguració pública. L’alcalde de Vilafranca va insistir en que aquest espai ha de ser un lloc de trobada per a tota la gent del barri. També va avançar que properament l’ajuntament també oferirà nous locals a les associacions de veïns del Poble Nou i del Molí d’en Rovira.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: