Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La nova escola de la Girada serà una realitat el curs 2007-2008, les obres s’iniciaran a l’octubre

Els equipaments al barri de la Girada continuen prenent forma, i recentment s’ha conegut que la nova que de donar servei a aquesta barri es començarà a construir aquest mes d’octubre. La regidora d’ensenyament de l’Ajuntament de Vilafranca, Lourdes Sánchez, ha confirmat a la nostra emissora que les obres ja s’han licitat, i que l’empresa escollida ha de presentar el projecte definitiu i iniciar els treballs el mes d’octubre.

De fet el proper mes de març ja s’incorporaran al centre els 25 alumnes de P3 que ja estan adscrits al centre i que començaran el curs al Cristòfor Mestre. Com explica Sánchez el nou centre ja existeix a nivell estructural, ja que té equip directiu i els professors que iniciaran el curs de P3. Fins i tot com comenta la regidora, hi ha previst el nom del nou centre, que encara s’ha d’acabar de decidir, però que probablement seria CEIP Dolors Piera.

De fet la mateixa regidora comentava que el tema no està tancat, i que per exemple hi havia també la proposta de posar el nom de Marta Mata al nou centre, tot i que des de l’equip de govern de l’Ajuntament es considerava que aquest podria ser el nom del nou institut que s’ha de fer també a la Girada.

 

Pel que fa a la nova escola d’infantil i primària, es tracta d’un centre que començarà tenint una línia i que s’iniciarà amb aquest curs de P3. Aquesta escola tindrà una superfície de més de 3.400 m2. Constarà d’un edifici de dues plantes; amb aules específiques d’informàtica, música i audiovisuals; gimnàs i vestidors.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: