Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La festa Major de les Cabanyes s’enceta amb un espectacle amb tots els balls populars

Divendres s’iniciarà la festa major de les Cabanyes, amb un programa d’actes que s’allargarà fins el dimarts dia 8 amb activitat diversa. Una de les novetats d’aquesta edició serà l’espectacle que s’ha organitzat per divendres a la nit, i que comptarà amb la participació de en una actuació conjunta de tots els balls que formen part de l’agrupació de balls populars de les Cabanyes.

 

La cercavila s’iniciarà a 2/4 de 10 de la nit a la nova plaça de Cal Mateu, i quan finalitzi aquesta al centre cultural i lúdic hi haurà aquest nou espectacle, que ha estat creat per el músic Paton Soler, veí del municipi. Després que tots els balls entrin a la sala i facin la seva exhibició, es donarà inici a aquest espectacle en que tots els balls faran una actuació conjunta a l’estil de l’entrada de Sant Fèlix de Vilafranca.

Omplir d’activitat la nit de divendres era una de les voluntats de la comissió de festes i de l’Ajuntament de les Cabanyes, que ara s’ha acabat d’arrodonir amb aquest espectacle.  

De fet en aquest espectacle, que es diferencia del que és una tradicional cercavila, hi participen prop de 80 persones de totes les edats Els actes de la festa major de Les Cabanyes continuaran el dissabte al matí amb la segona trobada de plaques de cava; un campionat de bàsquet 3×3 a la tarda i a la nit ball amb l’orquestra Setson. Les activitats com dèiem s’allargaran tot el cap de setmana i fins dimarts a la mitjanit.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: