Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joan Raventós considera que el govern tripartit ha menystingut la comarca

El diputat penedesenc de CiU Joan Raventós ha fet una valoració de la tasca que ha fet el govern de la Generalitat, i s’ha centrat sobre tot en el que te a veure a la nostra comarca. Raventós ha remarcat que des del punt de vista de la coalició nacionalista, l’actuació del tripartit a l’Alt Penedès s’ha de qualificar de nefasta i de un clar menysteniment per les necessitats i demandes de la comarca.

El diputat convergent considera que un altra mostra de la manca d’atenció per la comarca és la nul·la actuació que s’ha fet des del govern català en tot el que te a veure amb la nova organització territorial, i per tant en el que fa referència a la vegueria Penedès.

Raventós ha explicat també que la manca de lideratge que ha tingut el govern de la Generalitat és la principal causa de molts dels problemes que ha tingut aquest govern al llarg dels tres anys.

 

Des de CiU han explicat també que en aquesta darrera legislatura, s’han aprovat només 49 lleis, quan en l’anterior govern de la Generalitat se n’havien aprovat 108. Raventós ha posat com a exemple del tracte amb l’oposició del govern tripartit, que de les 100 mocions presentades per CiU, només han tirat endavant 20.

Per acabar el diputat ha insistit que els tres anys de govern tripartit han deixat clar que no hi havia un projecte de país darrera del govern, sinó només la voluntat de fer fora a CiU de la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: