Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots posen en marxa una campanya, amb el lema "Tenim les millors cartes"

A l’igual que ja van fer la temporada passada, la colla dels Xicots de Vilafranca posarà els propers dies en marxa una campanya publicitària amb la intenció de captar més gent en les darreres setmanes abans de la Festa Major.

El lema de la campanya és “tenim les millors cartes. Es hora de jugar-les”, i com comentava des de la colla el seu sots cap, Felip Ortega, la voluntat és fer una crida a que si es volen assolir els objectius que s’havien marcat a l’inici de la temporada, cal que els seguidors dels Xicots col·laborin en els assaigs i sortides de la colla. Després d’un molt bon final de temporada passada, i que aquest any es comencés amb molta empenta, aquestes darreres setmanes s’havia afluixat.

 

L’esport ha estat realitzat per Jordi Rovira, el mateix dissenyador que ja va fer la campanya de l’any passat. Ell mateix explicava en la presentació que s’ha volgut jugar amb continuar mostrant facetes de la colla; i en aquest sentit la baralla de cartes donava moltes opcions.

 

L’anunci a més, mostra un castell de cartes, fent també un gir simpàtic cap als castells que alcen els Xicots, i que en aquest cas un cop acabat i al final de l’anunci es veu que la construcció desapareix completat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: