Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds fan la tripleta màgica i els Xicots descarreguen el cinc de set número 100

La diada de Cal Figarot de dissabte va resultar molt satisfactòria pels Verds, que van actuar en solitari per celebrar el 21è aniversari del seu local social. Els Castellers de Vilafranca van començar amb el 3 de 9 amb folre que encara va presentar alguns problemes com a la Bisbal, tot i que en aquesta ocasió es va descarregar. En segona ronda, els Verds van descarregar el 4 de 9 que va servir de prova per al 4 de 9 amb l’ agulla i van acabar aquesta especial diada amb el 5 de 8, signant així la tripleta màgica.

Després de l’ èxit de la segona diada Figarot, el president dels Castellers de Vilafranca, Josep Cabré, parla d’instaurar-la.

L’ altre colla vilafranquina, els Xicots van actuar ahir diumenge a Castellbisbal, amb els Matossers de Molins de Rei i els Minyons de Terrassa. L’actuació va tornar a evidenciar la manca de castellers que hi ha a aquestes alçades entre les files dels Xicots. A diferència d’altres anys, els de la camisa vermella no van poder intentar el quatre de vuit, que havia de ser el principal objectiu de l’actuació.

Així, els Xicots van començar descarregant un 5 de7, que va realitzar-se de forma extremadament lenta, sobretot en el procés de carregar les dues estructures, però que en cap moment va perillar. Amb aquest 5 de 7, els Xicots ja en porten cent de descarregats.

En segona ronda, els vermells van descarregar el 4 de 7 amb l’agulla i en tercera ronda, un 3 de 7 que va servir com a prova del 3 de 8. Per finalitzar els Xicots van descarregar el pilar de 5.

Els Minyons de Terrassa, tot just havent tornat de les vacances, van fer la clàssica actuació de vuit, descarregant el tres i el quatre de 8 i la torre de 7, finalitzant amb un pilar de sis.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: