Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Monjos denuncia el mal funcionament de correus malgrat les noves oficines del municipi

L’Ajuntament dels Monjos ha mostrat el seu malestar per la situació del servei de correus al municipi.

Després de les queixes fetes arribar al Delegat del Govern a Catalunya, el consistori va manifestar unànimement en el ple celebrat la passada setmana el rebuig a la situació del servei ja que segons la regidora de governació, Eulàlia Sendrós, “a l’oficina hi ha diversos sacs plens de correspondència que no s’arriba a repartir, per falta de personal”. La situació s’agreuja quan els usuaris s’acosten a l’oficina a recollir la documentació que els arriba per correu i es troben que no els la poden lliurar.L’Ajuntament s’ha posat en contacte en diverses ocasions amb els responsables del servei de correus dels que tan sols han obtingut “bones paraules” segons l’alcalde Jordi Girona, davant la qual cosa, l’Ajuntament ha elevat les seves protestes formalment a la Delegació del Govern a Catalunya tot demanat que redimensioni la plantilla del servei a fi d’arribar a donar un bon servei ja que “la plantilla actual fa el que pot però no pot arribar a tot arreu”. Es dona el cas que l’oficina de correus de Santa Margarida i els Monjos va obrir noves instal·lacions l’1 de juliol d’aquest any en uns locals situats al costat de les oficines que existien fins ara a l’Avinguda Catalunya, però els nous espais no han ajudat en absolut a la millora de les deficiències del Servei.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: