Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca descarreguen el 4 de 9 a la Bisbal

Els Verds van signar la millor actuació, dimarts passat, en la tradicional actuació de la Bisbal. La jornada es va caracteritzar per una important assistència de públic i per la manca de l’habitual calor que caracteritza aquesta diada, al bell mig de l’ agost.

Els vilafranquins van obrir amb el 3 de 9 amb folre que va caure coincidint amb la sortida dels sisens. En segona ronda van escometre el 4 de 9, després de desmuntar en dues ocasions el peu del castell, que van descarregar sense cap problema. En comptes de l’ anunciat 5 de 8, van continuar amb la torre de 8 amb folre i finalment van executar dos pilars de 5.

La Vella de Valls no va tirar castells de 9 per manca de castellers, destacant de la seva actuació el 4 de 8 amb l’ agulla i el seu primer pilar de 7 amb folre.

Per la seva part, la Joves de Valls va començar descarregant el primer 5 de 8 d’ aquesta temporada i en segona ronda, va ensopegar amb el 3 de 9 que es va quedar en intent.

A la Bisbal, cap de les tres colles participants va utilitzar el casc.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: